Բաղադրիչներ
- Ճակընդեղ - 300 գրամ
- Սխտոր - 1 պճեղ
- Սոխ - 1 հատ
- Սպիտակաձավար - 2 ճ. գդալ
- Աղ
- Պղպեղ
- Բուսական յուղ
- Սպիտակաձավար կամ պաքսիմատ
Պատրաստման եղանակը
Ճակընդեղը լավ լվանում ենք, ապա եփում ենք:
Մաքրում ենք կողևները, և քերում ենք:
Այնուհետև բարակ կտրատում ենք սոխը և սխտորը: Տապակում ենք սոխը և սխտորը 2 ճաշի գդալ բուսական յուղի մեջ: Քերած ճակընդեղը տեղափոխում ենք թավայի մեջ և տապակում ենք: Ավելացնում ենք սպիտակաձավարը, լավ խառնում ենք և տապակում ենք ևս 1-2 րոպե: Ստացված զանգվածից ձևավորում ենք կոտլետներ:
Կոտլետները թաթախում ենք սպիտակաձավարի կամ պաքսիմատի մեջ և տապակում ենք բուսայուղի մեջ ամեն կողմից մոտավորապես 3 րոպե:

Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025