Բաղադրիչներ 

  1. Ճակընդեղ - 300 գրամ
  2. Սխտոր - 1 պճեղ
  3. Սոխ - 1 հատ
  4. Սպիտակաձավար  - 2 ճ. գդալ
  5. Աղ
  6. Պղպեղ
  7. Բուսական յուղ
  8. Սպիտակաձավար կամ պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը

Ճակընդեղը լավ լվանում ենք, ապա եփում ենք: Մաքրում ենք կողևները, և քերում ենք: Այնուհետև բարակ  կտրատում ենք սոխը և սխտորը: Տապակում ենք սոխը և սխտորը 2 ճաշի գդալ բուսական յուղի մեջ: Քերած ճակընդեղը տեղափոխում ենք թավայի մեջ և տապակում ենք: Ավելացնում ենք սպիտակաձավարը, լավ խառնում ենք և տապակում ենք ևս 1-2 րոպե: Ստացված զանգվածից ձևավորում ենք կոտլետներ: Կոտլետները թաթախում ենք սպիտակաձավարի կամ պաքսիմատի մեջ և տապակում ենք բուսայուղի մեջ ամեն կողմից մոտավորապես 3 րոպե:

 Բարի ախորժակ