• 18 ապրիլ, 2024
     Տնական պեչենի

    Տնական պեչենի

    Բաղադրչներ

    1. Բանան - 2 հատ
    2. Ձու - 1 հատ
    3. Մածուն - 8 ճաշի գդալ
    4. Կոկոսի յուղ - 1 ճաշի գդալ
    5. Սոդա - 0.5 թեյի գդալ 
    6. Մշկընկույզ, իմբիր ըստ ճաշակի
    7. Բրնձի ալյուր - 10 ճաշի գդալ
    8. Ցորենի ամբողջահատիկ - 10 ճաշի գդալ

     

    Պատրաստման եղանակը

    Բանանը տրորել, ձվի հետ լավ հարել։ Ավելացնել մածունը սոդայով, կոկոսի յուղը, մշկընկույզը, իմբիրը, ապա ալյուրը։ 

    Հունցել, ձևավորել խմորը և թխել 150° տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։

    Զարդարել դառը շոկոլադով։ 

    Բարի ախորժակ։ 

     

    Հեղինակ՝ Վարդ Վարդազարյան

    Դդումով վաֆլիներ

    Դդումով վաֆլիներ

    Նախորդը

    Տնական պիցցա տավարի կամ խոզի աղացած մսով

    Տնական պիցցա տավարի կամ խոզի աղացած մսով

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: