Բաղադրիչներ

  1.  Կեֆիր - 0.5 լիտր
  2. Շաքարավազ - 2 բաժակ
  3. Ալյուր - 2 բաժակ
  4. Հավկիթ - 2 հատ
  5. Սոդա - 1 թեյի գդալ, որը լուծում ենք քացախի հետ
  6. Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք կեֆիրը: Ավելացնում ենք սոդան, որը նախորոք խառնում ենք մի քիչ քացախի հետ, հավկիթները, շաքարավազը, ալյուրը  և բուսայուղը: Բոլոր բաղադրիչները միասին լավ հարում ենք հարիչով: Նախորոք տաքացնում ենք ջեռոցը 180°С, եփում ենք մոտավորապես 25-35 րոպե: Այս բիսկվիթը կարող եք օգտագործել կրեմով տորթեր պատրաստելու համար: Ստացվում է բարձր և շատ համեղ: Բարի ախորժակ