Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 1 հատ
- Թթվասեր - 1-2 ճաշի գդալ
- Կանաչ սոխ, մանրացված - 1 ճաշի գդալ
- Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Պատառաքաղի միջոցով ծակծկում ենք կարտոֆիլը և դնում ենք միկրոալիքային վառարանի մեջ, միացնում ենք ամենաբարձր ջերմաստիճանը: Թողնում ենք 10 րոպե, շրջում ենք և նորից թողնում 5 րոպե:
Միացնում ենք ջեռոցը 200°C:
Մեջտեղից կիսում ենք կարտոֆիլը ինչպես նավակներ, գդալի միջոցով առանձնացնում ենք մեջտեղի զանգվածը: Այդ զանգվածին ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, թթվասեր և կանաչ սոխ: Լավ խառնում ենք և գդալով տեղադրում ենք կարտոֆիլի մեջ: Եփում ենք ջեռոցում 15-20 րոպե:
Ըստ ցանկության կարող ենք վրան կարագ փոքրիկ կտորներ դնել: Նաև կարող ենք ավելացնել քերած պանիր, երշիկի կտորներ, սունկ…
Բարի ախորժակ:
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025