Բաղադրիչներ

  1. Թթվասեր 20% - 100 գրամ
  2. Կարագ - 50 գրամ
  3. Շաքարավազ - 4 ճաշի գդալ
  4. Կակաո - 6 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Վերցնում ենք փոքր կաթսա, մեջը լցնում ենք կարագը, թթվասերը, շաքարավազը:

Անընդհատ խառնելով եփում ենք թույլ կրակի վրա:

Երբ ստացվում է միասեռ զանգված ավելացնում ենք կակաոն:

Շարունակում ենք խառնել այնքան ժամանակ, մինչև գլազուրը պնդանա:

Կաթսան հանում ենք կրակից, թողնում ենք մի քիչ հովանա և կարող ենք օգտագործել:

Բարի ախորժակ