Բաղադրիչներ
- Թթվասեր 20% - 100 գրամ
- Կարագ - 50 գրամ
- Շաքարավազ - 4 ճաշի գդալ
- Կակաո - 6 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Վերցնում ենք փոքր կաթսա, մեջը լցնում ենք կարագը, թթվասերը, շաքարավազը:
Անընդհատ խառնելով եփում ենք թույլ կրակի վրա:
Երբ ստացվում է միասեռ զանգված ավելացնում ենք կակաոն:
Շարունակում ենք խառնել այնքան ժամանակ, մինչև գլազուրը պնդանա:
Կաթսան հանում ենք կրակից, թողնում ենք մի քիչ հովանա և կարող ենք օգտագործել:

Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025