Արագ, առողջարար ֆրեշ, որը կարող եք վայելել նաև առավոտյան

Բաղադրություն

  • Թարմ գազար, միջին - 2 հատ
  • Թարմ դեղին կամ կանաչ խնձոր, միջին - 2 հատ 
  • Կիտրոն - 1 հատ
  • Իմբիր, ըստ ճաշակի
  • Չիայի սերմեր, ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Նախորոք պատրաստում ենք թեյ կիտրոնով և իմբիրով։ Իմբիրի քանակությունը՝ ըստ ճաշակի։

Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

Բլենդերի մեջ հարում ենք կտրտած, մաքրած գազարը և խնձորը։ Որպիսի հեշտ հարենք, ավելացնում ենք թեյը առանց կիտրոնի և իմբիրի։ 

Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

Կարող ենք ավելացնել նաև չիայի սերմեր, որը ֆրեշը կդարձնի էլ ավելիլ առողջարար։ 

Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

Ֆրեշը կարող եք պահել սառնարանում, ապակյա, փակ տարայում մինչև 3 օր և վայելել առավոտյան, նախաճաշի հետ կամ որպես նախաճաշ, ինչպես նաև սպորտային պարապունքներից հետո․․․

Ամենակարևորը՝ երբ ցանկանաք )))

Բարի ախորժակ․․․