

Արագ, առողջարար ֆրեշ, որը կարող եք վայելել նաև առավոտյան
Բաղադրություն
- Թարմ գազար, միջին - 2 հատ
- Թարմ դեղին կամ կանաչ խնձոր, միջին - 2 հատ
- Կիտրոն - 1 հատ
- Իմբիր, ըստ ճաշակի
- Չիայի սերմեր, ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Նախորոք պատրաստում ենք թեյ կիտրոնով և իմբիրով։ Իմբիրի քանակությունը՝ ըստ ճաշակի։
Բլենդերի մեջ հարում ենք կտրտած, մաքրած գազարը և խնձորը։ Որպիսի հեշտ հարենք, ավելացնում ենք թեյը առանց կիտրոնի և իմբիրի։
Կարող ենք ավելացնել նաև չիայի սերմեր, որը ֆրեշը կդարձնի էլ ավելիլ առողջարար։
Ֆրեշը կարող եք պահել սառնարանում, ապակյա, փակ տարայում մինչև 3 օր և վայելել առավոտյան, նախաճաշի հետ կամ որպես նախաճաշ, ինչպես նաև սպորտային պարապունքներից հետո․․․
Ամենակարևորը՝ երբ ցանկանաք )))
Բարի ախորժակ․․․
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
Բաստուրմա՝ հավի կրծքամսով, պարզ պատրաստում
- 19.12.2023
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Ինչպես ընտրել կաթի կթիչ, իրական պատմություն
- 2025-04-05 17:37:00
Սունկով կրեմ ապուր
- 2025-03-18 13:58:00
Քրիստինե Մալաքյան, Ֆրիլանսեր, իրավաբան, թարգմանիչ
- 2025-03-17 13:35:00
Հայ մոդել Մարիա Ղարիբեանի շքեղ ելույթը Paris Fashion Week 2025-ին
- 2025-03-16 06:47:00
«Արզնի ձոր» ռեստորանային համալիր
- 2025-03-09 05:50:00
Plushy Gold - Հայկական մորթիներ
- 2025-03-09 20:33:00