Բաղադրիչներ
- Սառը էսպրեսո - 90մլ (2 սուրճի բաժակ)
- Կաթ - 150մլ
- Շաքարավազ ըստ ճաշակի
- Սառույց ըստ ճաշակի
- Հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերում հարում ենք սուրճը, շաքարավազը և կաթը։ Եթե էսպրեսո սուրճ չունենք, կարող ենք այն փոխարինել շատ թունդ ցանկացած այլ սուրճով։
Ավելացնում ենք սառույցը և մի փոքր հարում ենք, մինչև սառուցը մանրանա։
Մատուցելուց առաջ զարդարում ենք հարած սերուցքով։
Զարդարելու համար կարող ենք օգտագործել նաև քերած կամ հալած շոկոլադ, փոշի կակաո, մանրացրած ընդեղեն, հալած կարամել կամ թխվածքաբլիթի կտորներ։
Բարի ախորժակ։
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025