Բաղադրիչներ
- Ալյուր - 250 գրամ
- Դդումի պյուրե - 150 գրամ
- Շաքարավազ - 150 գրամ
- Կարագ - 100 գրամ
- Կովի կաթ - 80մլ
- Ձու - 2 հատ
- Փխրեցուցիչ - 10 գրամ
- Վանիլին - 5 գրամ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
Նախորոք լավ եփում ենք դդումը, տրորում ենք, որպիսի ստացվի պյուրե։
Խորը ամանի մեջ լցնում ենք շաքարավազը և ձուն։ Լավ հարում ենք մինչև ստացվի փրփրանման զանգված։
Ավելացնում ենք տաքացված և հովացրած կարագ։ Լավ խառնում ենք։
Պարբերաբար խառնելով ավելացնում ենք դդումի պյուրեն, վանիլինը։
Ալյուրի հետ խառնում ենք փխրեցուցիչը, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք մեր խմորին։ Լավ խառնում ենք, որպիսի ստացվի միասեռ զանգված։
Եփում ենք վաֆլիի համար նախատեսված սարքում և վայելում ենք օգտակար և համեղ դդումով վաֆլիներ։

Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025