Չամիչ պատրաստելու համար կարող ենք օգտագործել ցանկացած տեսակի խաղող: Բայց ցանկալի է օգտագործել այնպիսի տեսակներ, որոնք կորիզ չունեն, օրինակ քիշմիշ:

Խաղողը պարտադիր պետք է լինի հասած:

.

Պատրաստման եղանակը

.

  1. Վերցնում ենք առանց կորիզի խաղող
  2.  Լավ լվանում ենք:
  3. Հեռացնում ենք պոչիկները:
  4. Մեկ շարքով շարում ենք մեծ ափսեի մեջ, ապա չորացնում ենք:
  5. Կարող ենք չորացնել արևի տակ՝ 2-3 օր կամ չիր պատրաստող գործիքով՝ 6-10 ժամ:

Բարի ախորժակ