Բաղադրիչներ

  1.  Ձվի սպիտակուց - 4 հատ
  2. Շաքարավազ - 1.25 բաժակ
  3. Վանիլին - 10 գրամ
  4. Պոպոկ - 50 գրամ

Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցը դեղնուցից: Ցանկալի է, որպիսի ձուն լինի սառը վիճակում: Լավ հարում ենք սպիտակուցները, մինչև ստացվի փրփրանման զանգված: Հարելուն զուգահեռ փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շաքարավազ: Երբ բեզեն պատրաստ է, ավելացնում ենք վանիլին, մի փոքր հարում ենք և բեզեն պատրաստ է: Բեզեները եփելու համար միացնում ենք ջեռոցը ամենափոքր ջերմաստիճանով: Սինիի մեջ դնում ենք խոհարարական թուղթ, այն թեթևակի պատում ենք բուսայուղով: Բեզեն լցնում ենք թղթի վրա ըստ Ձեր նախընտրած դիզայնի և մեծության: Եթե ջեռոցը տաքացրեն ենք մինչև 100 աստիճան, բեզեները եփում ենք 30 րոպեից 1 ժամ, կախված նրանց չափերից: Մանրացնում ենք պոպոկը և դրանով զարդարում ենք պատրաստի բեզեները: Բարի ախորժակ