Բաղադրիչներ
- Ձվի սպիտակուց - 4 հատ
- Շաքարավազ - 1.25 բաժակ
- Վանիլին - 10 գրամ
- Պոպոկ - 50 գրամ
Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցը դեղնուցից: Ցանկալի է, որպիսի ձուն լինի սառը վիճակում: Լավ հարում ենք սպիտակուցները, մինչև ստացվի փրփրանման զանգված: Հարելուն զուգահեռ փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շաքարավազ: Երբ բեզեն պատրաստ է, ավելացնում ենք վանիլին, մի փոքր հարում ենք և բեզեն պատրաստ է: Բեզեները եփելու համար միացնում ենք ջեռոցը ամենափոքր ջերմաստիճանով: Սինիի մեջ դնում ենք խոհարարական թուղթ, այն թեթևակի պատում ենք բուսայուղով: Բեզեն լցնում ենք թղթի վրա ըստ Ձեր նախընտրած դիզայնի և մեծության: Եթե ջեռոցը տաքացրեն ենք մինչև 100 աստիճան, բեզեները եփում ենք 30 րոպեից 1 ժամ, կախված նրանց չափերից: Մանրացնում ենք պոպոկը և դրանով զարդարում ենք պատրաստի բեզեները: Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025