Բաղադրիչներ
- Ալյուր - 1 բաժակ
- Հավկիթ - 1 հատ
- Կաթ - 1 բաժակ
- Պանիր - 300 գրամ
- Կարագ, կամ բուսայուղ - 30 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Հավկիթը լավ հարում ենք։
Փոքր քանակով, պարբերաբար խառնելով ավելացնում ենք կաթը։
Ավելացնում ենք նախորոք քերած պանիրը։
Թավայի հատակը և կողքերը խոհանոցային վրձինի օգնությամբ պատում ենք քիչ քանակի բուսայուղով կամ կարագով։
Ստացված զանգվածը լցնում ենք թավայի մեջ, եփում ենք թույլ կրակի վրա։ Եփում ենք մինչև խմորը ստանա թեթև կարմիր երանգ։
Շրջում ենք հակառակ կողմի վրա, եփում ենք մինչև պատրաստ լինելը։
Բարի ախորժակ։

Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025