«Հավկիթային դիետա»՝ կշտացնող և արդյունավոտ:
Այս դիետան կարող է օգնել նիհարել 1 շաբաթում 5-10 կգ (կախված ներկա քաշից և օրգանիզմի նյութափոխանակումից): Մենյուին ավելացնում ենք նաև գրեյֆրուտ, որը նույնպես ունի նիհարեցնող և հագեցնող հատկություն: Դիետայի ամբողջ ընթացքում հրաժարվում ենք շաքարից, աղից, սոուսներից, հացից, գազավորված և շաքար պարունակող հյութերից, ալկոհոլից: Չենք մոռանում խմել շատ ջուր, նվազագույնը 1,5լ օրվա ընթացքում:
Օր 1
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ և կաթ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ, պոմիդոր, խոտաբույսերով թեյ
Ընթրիք - 2 հավկիթ, աղցան «Վինեգրեդ» (գազար, բազուկ, կարտոֆիլ, բուսայուղ), գրեյֆրուտ, խոտաբույսերով թեյ
Օր 2
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ
Ընթրիք - 2 հավկիթ կամ 150 գրամ խաշած միս, բանջարեղենով աղցան

Օր 3
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ, 1 բաժին սպանախ, խոտաբույսերով թեյ
Ընթրիք - 2 հավկիթ, աղցան «Վինեգրեդ» ինչես 1-ին օրը
Օր 4
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ, 1 բաժին սպանախ, խոտաբույսերով թեյ
Ընթրիք - 2 հավկիթ կամ 15օ գրամ խաշած ձուկ, աղցան «Վինեգրեդ» առանց բուսայուղի, թեյ
Օր 5
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ, 1 բաժին սպանախ, սև սուրճ առանց շաքար
Ընթրիք - 15օ գրամ խաշած ձուկ, կաղամբով աղցան, սուրճ կամ թեյ
Օր 6
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - ցանկացած մրգերով աղցան
Ընթրիք - 2 հավկիթ կամ 15օ գրամ խաշած միս, աղցան «Ամառային» (պոմիդոր, վարունգ, կանաչի) , թեյ
Օր 7
Նախաճաշ - 2 հավկիթ, գրեյֆրուտ, սուրճ առանց շաքարի
Ճաշ - 2 հավկիթ կամ խաշած սառ հավկի միս, պոմիդոր և գրեյֆրուդ
Ընթրիք - 2 հավկիթ կամ 150 գրամ խաշած սառ հավկի միս , գազարով և կաղամբով աղցան, սուրճ:
Հետաքրքիր է նաև․․․
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025