• 05 февраль, 2025
     Շոկոլադե դեսերտ

    Շոկոլադե դեսերտ

    Բաղադրիչներ

    1. Կաթնային կամ սև շոկոլադ - 200 գրամ
    2. Սերուցք 35% - 300 գրամ
    3. Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
    4. Վանիլին

    Պատրաստման եղանակը

    Շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:

    Լավ հարում ենք սերուցքը, ավելացնում ենք վանիլին, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շոկոլադը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:

    Շոկոլադե կրեմը լցնում ենք մատուցվող ամանների մեջ, զարդարում ենք թթվասերով, քերած շոկոլադով...

    Կարող ենք մատուցել և սառը, և սենյակային ջերմաստիճանում պահելուց հետո:

    Բարի ախորժակ

    Комментировать

    Интересно также

    Будьте информированным

    Ваше мнение очень важно для нас, и мы ответим на заданные вами вопросы, предложения или замечания.