• 05 февраль, 2025
     Տնական պեչենի

    Տնական պեչենի

    Բաղադրչներ

    1. Բանան - 2 հատ
    2. Ձու - 1 հատ
    3. Մածուն - 8 ճաշի գդալ
    4. Կոկոսի յուղ - 1 ճաշի գդալ
    5. Սոդա - 0.5 թեյի գդալ 
    6. Մշկընկույզ, իմբիր ըստ ճաշակի
    7. Բրնձի ալյուր - 10 ճաշի գդալ
    8. Ցորենի ամբողջահատիկ - 10 ճաշի գդալ

     

    Պատրաստման եղանակը

    Բանանը տրորել, ձվի հետ լավ հարել։ Ավելացնել մածունը սոդայով, կոկոսի յուղը, մշկընկույզը, իմբիրը, ապա ալյուրը։ 

    Հունցել, ձևավորել խմորը և թխել 150° տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։

    Զարդարել դառը շոկոլադով։ 

    Բարի ախորժակ։ 

     

    Հեղինակ՝ Վարդ Վարդազարյան

    Комментировать

    Интересно также

    Будьте информированным

    Ваше мнение очень важно для нас, и мы ответим на заданные вами вопросы, предложения или замечания.