• 05 февраль, 2025
     Դդումով կոտլետներ

    Դդումով կոտլետներ

    Բաղադրիչներ

    1. Դդում - 350 գրամ
    2. Կարտոֆիլ - 350 գրամ
    3. Ալյուր - 3 ճաշի գդալ և 100 գրամ
    4. Բուսայուղ
    5. Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Լավ լվանում ենք դդումը և կարտոֆիլը, հեռացնում ենք կողևները:

    Մանր քերիչով անցկացնում ենք դդումը և կարտոֆիլը, կամ կարող ենք մանրացնել բլենդերով:

    Խառնում ենք իրար մանրացված դդումն ու կարտոֆիլը, ավելացնում ենք աղ, սև պղպեղ, այլուր:

    Լավ խառնում ենք: Պետք է ստացվի ոչ պինդ, ոչ թույլ խմոր:

    Ամանի մեջ լցնում ենք ալյուր: Պատրաստում ենք գնդիկներ, պատում ենք ալյուրով և տապակում ենք տաք բուսայուղի մեջ մոտավորապես 4 րոպե, մինչև երկու կողմից կարմրի:

    Կարող ենք մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

    Բարի ախորժակ

    Комментировать

    Интересно также

    Будьте информированным

    Ваше мнение очень важно для нас, и мы ответим на заданные вами вопросы, предложения или замечания.