• 05 февраль, 2025
     Բելգիակա հաստ վաֆլիներ

    Բելգիակա հաստ վաֆլիներ

    Բաղադրիչներ

    1.  Կաթ – 250 մլ
    2. Ալյուր – 250 գր
    3. Հավկիթ – 3 հատ
    4. Վանիլին - 10 գրամ
    5. Շաքարավազ –  75 գրամ
    6. Կարագ – 125 գրամ
    7. Փխրեցուցիչ – 1/4 թեյի գդալ
    8. Ջուր - 125 մլ
    9. Աղ – 1 թեյի գդալ

    Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցն ու դեղնուցը: Լավ հարում ենք սպիտակուցը: Կարագը, շաքարավազը, վանիլինը, դեղնուցը և աղը լավ հարում ենք մինչև շաքարավազը հալվի:

    Խառնում ենք իրար ալյուրն ու թթխմորը, ապա ավելացնում ենք կաթը, ապա կարագ-շաքարային զանգվածը, դրանից հետո ավելացնում ենք ջուր և հարած սպիտակուցները: Լավ խառնում ենք: Թխում ենք վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ մինչև թույլ վարդագույն դառնա: Բարի ախորժակ

    Комментировать

    Интересно также

    Будьте информированным

    Ваше мнение очень важно для нас, и мы ответим на заданные вами вопросы, предложения или замечания.