• 03 july, 2024
     Տնական պեչենի

    Տնական պեչենի

    Բաղադրչներ

    1. Բանան - 2 հատ
    2. Ձու - 1 հատ
    3. Մածուն - 8 ճաշի գդալ
    4. Կոկոսի յուղ - 1 ճաշի գդալ
    5. Սոդա - 0.5 թեյի գդալ 
    6. Մշկընկույզ, իմբիր ըստ ճաշակի
    7. Բրնձի ալյուր - 10 ճաշի գդալ
    8. Ցորենի ամբողջահատիկ - 10 ճաշի գդալ

     

    Պատրաստման եղանակը

    Բանանը տրորել, ձվի հետ լավ հարել։ Ավելացնել մածունը սոդայով, կոկոսի յուղը, մշկընկույզը, իմբիրը, ապա ալյուրը։ 

    Հունցել, ձևավորել խմորը և թխել 150° տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։

    Զարդարել դառը շոկոլադով։ 

    Բարի ախորժակ։ 

     

    Հեղինակ՝ Վարդ Վարդազարյան

    Add comment

    Interesting also

    Be informed

    Your opinion is very important for us,and questions, suggestions or remarks raised by you will be answered.