• 03 july, 2024
     Ամանորյա թխվածքաբլիթներ վարսակի փաթիլներով

    Ամանորյա թխվածքաբլիթներ վարսակի փաթիլներով

    Բաղադրիչներ 

    1. Վարսակի փաթիլներ - 2 բաժակ
    2. Ձու - 2 հատ
    3. Շաքարավազ - 1 բաժակ
    4. Կարագ - 100 գրամ
    5. Ալյուր - 2 ճաշի գդալ
    6. Վանիլին
    7. Պոպոկ
    8. Շաքարի փոշի, շոկոլադ զարդարելու համար

     

    Պատրաստման եղանակը

    Մանր կտրտում ենք պոպոկը: Վարսակի փաթիլները բլենդերի միջոցով մանրացնում ենք, մինչև դառնա ալյուրի նման: Պոպոկը և վարսակի ալյուրը լցնում ենք մեծ ամանի մեջ, ավելացնում ենք ալյուրը, վանիլինը:

    Հարիչով հարում ենք կարագը և շաքարավազը մինչև ստացվի սպիտակ, միասեռ զանգված: Զգուշորեն ավելացնում ենք ձուն, ապա վերը նշված ալյուրե զանգվածը: Հունցում ենք պինդ խմոր:

    Գրդնակի օգնությամբ բացում ենք խմորը 1սմ հաստությամբ: Ֆորմաներով ձևավոր կտրտում ենք և տեղափոխում ջեռոց: Եփում ենք 180°С ջերմությամբ 20 րոպե:
    Տաք թխվածքաբլիթները զարդարում ենք շաքարի փոշիով, շոկոլադով, կոկոսի քերուքներով.... 
     Բարի ախորժակ

    Add comment

    Interesting also

    Be informed

    Your opinion is very important for us,and questions, suggestions or remarks raised by you will be answered.