Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 4 հատ
- Գազար - 2 հատ
- Բժշկական երշիկ - 500 գրամ
- Ձու - 5 հատ
- Թթու վարունգ - 4 հատ
- Կանաչ ոլոռ - 1 տուփ
- Մայոնեզ կամ թթվասեր
- Կանաչի, աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ձուն եփում ենք 7-10 րոպե:
Լավ լվանում ենք կարտոֆիլը և գազարը, եփում ենք մոտավորապես 30 րոպե: Եփելու ժամանակ կարող ենք ավելացնել մի քիչ աղ:
Թողնում ենք սառչի, կտրատում ենք հավասար քառակուսիներով:
Երշիկը, թթու վարունգը, ձուն նույնպես կտրատում ենք քառակուսիներով:
Բացում ենք կանաչ ոլոռի տարան, հեռացնում ենք ջուրը:
Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ, կանաչի, մայոնեզ կամ թթվասեր:
Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել