• 25 ապրիլ, 2024
     Մայրաքաղաքային աղցան, դասական

    Մայրաքաղաքային աղցան, դասական

    Բաղադրիչներ

    1.  Կարտոֆիլ - 4 հատ
    2. Գազար - 2 հատ
    3. Բժշկական երշիկ - 500 գրամ
    4. Ձու - 5 հատ
    5. Թթու վարունգ - 4 հատ
    6. Կանաչ ոլոռ - 1 տուփ
    7. Մայոնեզ կամ թթվասեր
    8. Կանաչի, աղ ըստ ճաշակի

      Պատրաստման եղանակը

    Ձուն եփում ենք 7-10 րոպե:

    Լավ լվանում ենք կարտոֆիլը և գազարը, եփում ենք մոտավորապես  30 րոպե: Եփելու ժամանակ կարող ենք ավելացնել մի քիչ աղ:

    Թողնում ենք սառչի, կտրատում ենք հավասար քառակուսիներով:

    Երշիկը, թթու վարունգը, ձուն նույնպես կտրատում ենք քառակուսիներով:

    Բացում ենք կանաչ ոլոռի տարան, հեռացնում ենք ջուրը:

    Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ, կանաչի, մայոնեզ կամ թթվասեր:

    Բարի ախորժակ

    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Նախորդը

    Նռան հատիկնորվ ապարանջան

    Նռան հատիկնորվ ապարանջան

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: