Բաղադրիչներ
- Հավի դոշ - 150 գրամ
- Պինդ պանիր (150 գրամը գնդակների և 150 գրամը զարդարելու համար) - 300 գրամ
- Սխտոր - 3 պճեղ
- Թթվասեր - 50 գրամ
- Մայոնեզ - 50 գրամ
- Աղ, սև պղպղեղ
Պատրաստման եղանակը
Պանիրը քերում ենք մանր քերիչով: 
Հավի դոշը եփում ենք, մանր կտրտում ենք: Ավելացնում ենք 150 գրամ պանիրը, ճզմած սխտոր և լավ խառնում ենք:

Ապա ավելացնում ենք աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի, թթվասեր և մայոնեզ, լավ խառնում ենք:

Ստացված զանգվածից ձևավորում ենք փոքրիկ գնդիկներ:

Գնդիկները թաթախում ենք քերած պանիրի մեջ, տեղափոխում ենք սառնարան 20 րոպե և կարող ենք մատուցել:

Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
Վարունգով, քամած մածունով աղցան
- 05.10.2023
RECENT
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
SUBSCRIBE
More Stories
All Rights Reserved © 2025